Visums

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: we hebben visums! Allemaal, ook de kinderen. Het heeft wat moeite gekost maar we zijn ontzettend blij dat het gelukt is en we dus over 11 dagen op het vliegtuig stappen!

Nu het einde van ons verblijf in Australië steeds dichterbij komt, hebben we hard ons best gedaan om ons ‘to-do-lijstje’ af te werken. Zo konden we natuurlijk niet weggaan zonder een koalabeer aangeraakt te hebben en een prachtige West-Australische zonsondergang gezien te hebben. (klik de panorama foto voor goede kwaliteit)

Ondanks de drukte van onze dagelijkse activiteiten en huiswerk, vinden we het belangrijk tijd te maken om leuke dingen te doen. Zo hebben we vorige week zondag een mooie wandeling gemaakt door het grootste en mooiste park van Perth (Kings Park) waar we tot nu toe vooral de speeltuin van hadden gezien.

 

Bedankt weer voor het lezen van onze update en we zullen zien waar onze volgende update vandaan gaat komen; wie weet wel uit China!

Sinterklaas vieren

Onze berggeit

In Kings Park